Popboks - Preslušajte: Hladno pivo - Na ovim prostorima [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 07.05.2013. 09:33

Preslušajte: Hladno pivo - Na ovim prostorima

Grupa Hladno pivo objavila je singl 'Na ovim prostorima' sa kojim se po rečima frontmena Mileta Kekina oprašta od albuma 'Svijet glamura' objavljenog 2011. godine.

Frotnmen Hladnog piva naveo je i da singl Na ovim prostorima ima zadatak da Evropu upozori unapred na to koji narod prima u svoju uniju.

"Pjesma Na ovim prostorima nastala je u jednom dahu i bez puno pisanja, brisanja pa opet pisanja i brisanja kao što to obično biva kod mene. Naime, putujući kombijem uzduž i poprijeko ovim prostorima uočio sam nevjerojatne podudarnosti, da ne kažem sličnosti u mentalitetu ljudi koji žive na ovim prostorima. Kao što su recimo u ljubavi, mržnji, pečenom mesu i Kiki bombonima... Tako je nastala pjesma Na ovim prostorima koja je zamišljena kao neka vrsta vizitke lijepe naše domovine kada uđemo u novu asocijaciju naroda i narodnosti zvanu EU. Čisto da poslije ne bi govorili da im nitko nije rekao s kim imaju posla", navodi se u izjavi Mileta Kekina povodom novog singla.

Hladno pivo je nedavno počelo da radi na novom albumu, ali bez trubača Stipe Mađor Božinovića. Hrvatska grupa nastupiće na zagrebačkoj Šalati 25. maja, a potom će dva dana kasnije (27. maj) svirati u Beogradu pre Green Daya.

Preslušajte ispod singl Na ovim prostorima.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.