Popboks - Whitesnake objavljuju dvostruki live album [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.05.2013. 10:55

Whitesnake objavljuju dvostruki live album

Engleska grupa Whitesnake najavila da će na leto objaviti dvostruki live CD album 'Made In Britain The World Record'.

Album Made In Britain The World Records sadržaće ukupno 25 pesama snimljenih tokom turneje koju su Whitesnake održali 2011. godine, a na kojoj su svirali u 96 gradova, među koje spada i Beograd.

Na prvom CD-u koji se zove Made in Britain nalaze su numere koje je bend Davida Coverdalea svirao u Velikoj Britaniji, a na drugom The World Records zastupljen je ostatak sveta.

Whitesnake će ove godine treći put karijeri gostovati u Beogradu, a posle koncerata na Tašmajdanu (2006) i Kombank areni (2011) ovaj put će svirati na Kalemegdanu (14. jun).

::KUPITE ULAZNICE::

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.