Popboks - Video: Nikad dosta - Tragovi [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.05.2013. 09:43 · 4

Video: Nikad dosta - Tragovi

Beogradski bend Nikad dosta je izbacio video za pesmu 'Tragovi' sa njihovog drugog albuma koji je upravo objavljen.

Album Igrač manje se može besplatno preuzeti sa sajta benda, gde se može i preslušati. Bend najavljuje da će se izdanje uskoro pojaviti i u CD formatu.

Igrač manje je snimljen u beogradskom studiju Digimedia 2012-2013. godine. Snimatelj i producent je bio Boris Mladenović

Album osmislili i odsvirali: Aleksandra Vilotić - violina, prateći vokali, Dejan Lazarević - bubanj, bas gitara, prateći vokali, Dejan Sekulić - gitara, vokal.

Trenutna postava grupe Nikad dosta je: Dejan Sekulić - gitara, vokal, Dejan Lazarević - bubanj, prateći vokal, Vladimir Vasić - bas gitara
Srđan Stojanović - violina.

Njihov debi album Zaklon, otklon, svima poklon je 2009. godine objavljen kao peto izdanje u ediciji Nova srpska scena.

Pogledajte ispod spot za pesmu Tragovi:



Komentari

  • Gravatar for Bojana
    Bojana (gost) | 29.05.2013. 10.56.19
    Pokidala stvar!
  • Gravatar for Ivan
    Ivan (gost) | 29.05.2013. 15.57.15
    Odlicni su i pesma i spot, svaka cast!
  • Gravatar for
    VoivodBG | 29.05.2013. 20.41.38
    Ovako treba da se razvije i sazre jedan domaći bend! Zamenivši šašave tekstove sa prvenca, sa jakim emocionalnim tekstovima (Večera, Voljena Zemlja npr) i sa manje upliva jam session-a, i konciznom studijskom produkcijom i sviranjem kao trio zaista isporučuju. Sada me kopka kako će sve to zvučati uživo. Никад Доста, skidam Vam kapu gospodo.
  • Gravatar for Shappa
    Shappa (gost) | 25.06.2013. 04.20.38
    Zaista jedno istinsko osvezenje za pocetak vrelog leta. Nikad Dosta, nikad bolji. Nestrpljivo cekamo da cujemo novu postavu uzivo
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.