Popboks - Eyot na Preveza Jazz Festivalu u u Grčkoj [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 28.05.2013. 07:49

Eyot na Preveza Jazz Festivalu u u Grčkoj

Nakon turneja po Srbiji i Rusiji tokom marta i aprila ove godine, Eyot će 31. maja nastupiti na desetom, jubilarnom džez festivalu u Prevezi u Grčkoj.

Pored Eyota nastupiće sastavi iz Poljske, Argentine, Austrije, Holandije, Poljske i domaćina, Grčke, a gostovanje niškog jazz sastava se održava pod pokroviteljstvom ambasade Srbije u Grčkoj.

Tokom leta, Eyot će nastupiti i na festivalima “Zlatni Prosjak” u Košicama u Slovačkoj, “Roland Jazz Festivalu” u Rumuniji, “Jazz Weekend Fest” u Prilepu, Makedoniji, kao i na domaćim dzez festivalima u Somboru, Raškoj i Rogljevskim pivnicama.

Pročitajte recenziju njihovog drugog albuma Drifters na Popboksu.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.