Popboks - Dr. Spira nastupa na Creative Forum Serbia [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 03.06.2013. 10:48 · 1

Dr. Spira nastupa na Creative Forum Serbia

Dušan Mihajlović, tajni junak beogradske muzičke scene poznat pod imenom Dr. Spira, tvorac legendarnog albuma Dijagnoza iz 1980. godine, nastupiće 5. juna na Creative Forum Serbia događaju u Muzeju savremene umetnosti.

Creative forum Serbia održaće se u okviru Beogradske nedelje dizajna sa ciljem da se predstave najinovativniji poslovni ljudi, advertajzeri, dizajneri, fotografi, modni kreativci...

Dr. Spira će prema najavama organizatora podsetiti prisutne na vreme svog kultnog albuma Dijagnoza, a njegov nastup planiran je da bude oko 23 časa.

Dr. Spira trenutno živi i radi u Londonu. a na srpsku scenu se vratio kada je pre šest godina okupio novu postavu nekadašnjeg benda Ljudska bića i objavio dvostruki album Arheološki artefakti tehnofilskih civilizacija prošlosti ili naučna fantastika kao žanr u umetničkim delima s kraja dvadesetog veka na kojem su se našla remasterizovana izdanja Dijagnoza (1980) i Dizajn za stvarni svet (1987).

 



Komentari

  • Gravatar for Devojčica
    Devojčica (gost) | 05.06.2013. 16.15.07
    autor najveceg albuma ex-Yu pop-a, rock-a, new wave-a, etc.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.