Popboks - Bloc Party najavljuju pauzu koja može potrajati i dve godine [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 13.06.2013. 10:55 · 1

Bloc Party najavljuju pauzu koja može potrajati i dve godine

Britanska indie-rock grupa Bloc Party namerava da posle festivalskih nastupa ovog leta napravi pauzu u radu.

Russell Lissack, gitarista Bloc Party, izjavio je da su članovi benda umorni od koncerata na kojima promovišu poslednji album Four.

"Sigurno ćemo kada završimo festivalske nastupe ovog leta napraviti pauzu. Ona će trajati najmanje šest meseci, možda i godinu, možda i dve, teško je sada reći...", rekao je Lissack.

Poslednju dugačku pauzu, koja je trajala čak tri godine, Block Party su napravili posle objavljivanja albuma Intimacy.

"Kada smo bili na turneji na kojoj smo promovisali Intimacy bilo je više padova nego uspona u odnosima u bendu. To se osetilo i ljudi nisu uživali u onome što smo radili. Dosta smo pričali pre objavljivanja ovog albuma i mislim da nam sada ide malo bolje. Ne ide nam mnogo bolje, ali malo bolje nego ranije", zaključio je Lissack.

Bloc Party će ovog leta nastupiti i na Exit festivalu u Novom Sadu. Frontmen britanske grupe Kele Okereke izjavio je nedavno kako se probudio bez gaća u kući Hugha Hefnera.

 



Komentari

  • Gravatar for cock party
    cock party (gost) | 14.06.2013. 10.28.51
    bilo bi dobro da naprave pauzu od 30 godina, mnoge bi ucinili srecnima.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.