Popboks - Snoop Lion: Jebe mi se kako će me pamtiti jer ću tada ionako biti mrtav [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.06.2013. 12:25 · 1

Snoop Lion: Jebe mi se kako će me pamtiti jer ću tada ionako biti mrtav

Američki muzičar Snoop Lion tvrdi da mu ne smetaju kritike da je nedosledan jer je postao Rastafarijanac i promenio način života.

"Radi šta god želiš da radiš, ali to radi na pozitivan način, ostavi iza sebe pozitivnu energiju", rekao je Snoop Lion za MTV.

Američki reper, koji je do nedavno bio poznat kao Snoop Dogg, objasnio je da su pesme poput 187 On an Undercover CopMurder Was the Case, u kojima odobrava kriminal i nasilje, sada njegova prošlost.

"Jebe mi se kako će me ko pamtiti, jer tada ću ionako već biti mrtav. Ali, dok sam još uvek ovde želim da kažem niko nije kao ja. Niko ovo ne radi kao ja. U Americi ima previše oružanog nasilja koje je postalo zastrašujuće jer se dešava i u osnovnim školama. Kao muzičar imam veliku moć koju želim da iskoristim u dobre svrhe. Odlučio sam da se zauzmem za nešto i da svoj prošli život ostavim iza sebe.

Snoop Lion je pre mesec dana uputio javni poziv građanima SAD da se odupru masovnom korišćenju oružja. Američki muzičar će u julu gostovati u Srbiji, na Exit festivalu.



Komentari

  • Gravatar for ПафДогиСнузШими
    ПафДогиСнузШими (gost) | 18.06.2013. 13.42.34
    Да није ове вести ја бих га већ заувек заборавио... Ништа, до следеће прилике.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.