Popboks - Video: Eva Braun - Tako je čudno, zar ne? [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.06.2013. 16:11 · 1

Video: Eva Braun - Tako je čudno, zar ne?

Bečejska grupa Eva Braun objavila je spot za numeru 'Tako je čudno, zar ne?', koja se nalazi na njihovom dvostrukom CD albumu 'Playback' iz 2011.

Grupa je snimanje spota Tako je čudno, zar ne? poverila Aleksandru Mariću. Glavni ženski lik u videu tumači Nevena Reznić.

"Kada me Goran Vasović upitao da li bi mi bio problem da napravim spot, ja sam kao i uvek u životu bez nekog posebnog razmišljanja rekao da ne bi. I tako, pošto nemam ni kameru, ni računar dovoljno dobar, kad razmislim nemam baš ništa što je potrebno da se napravi spot, morao sam da zamolim prijatelje iz Novog Bečeja koji poseduju opremu da mi pomognu. I tako pade dogovor da se spot pravi pola u Bečeju, a pola u Novom Bečeju", navodi se u izjavi Aleksandra Marića koji je za Evu Braun već pravio spotove za Sve što gubiš sam ja, Primenjena ljubav i Kamene ruže.

Eva Braun će ove subote imati nastup u Beogradu u okviru koncerta Bajaga i prijatelji u Donjem gradu Kalemegdana.



Komentari

  • Gravatar for sanja
    sanja (gost) | 18.06.2013. 16.38.13
    eva braun, moja prva ljubav <3 nisam ih dugo slusala. a lepa im je ova pesma, bas lepa.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.