Popboks - Lemmyiju Kilmisteru ugrađen defibrilator, ipak završava novi album Motorheada [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.06.2013. 11:02

Lemmyiju Kilmisteru ugrađen defibrilator, ipak završava novi album Motorheada

Frontmen Motorehada Lemmy Kilmister odlučan je u nameri da novi album 'Afterschock' završi u roku, do septembra, uprkos nedavnoj operaciji koju je imao.

Zbog čestih napada tahikardije koje je imao, Lemmyiju Kilmisteru ugrađen je implant defibrilator koji omogućuje pravilan rad srca. Iako je frontmenu Motorehada savetovan duži odmor radi oporavka, on je prema pisanju Classic Rock magazina ipak odlučan u nameri da Aftershock završi u predviđenom roku do septembra ove godine.

Poslednji studijski album The World Is Yours Motorhead su objavili 2010. godine. Novi album Aftershock snimaju u Santa Ani u Kaliforniji, sa producentom Cameronom Webbom.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.