Popboks - Udruženje za pomoć obolelima od Parkinsonove bolesti: Kanye West je glup i okrutan [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.06.2013. 12:28

Udruženje za pomoć obolelima od Parkinsonove bolesti: Kanye West je glup i okrutan

Izjava Kanye Westa u vezi sa njegovim novim albumom 'Yezzus', u kojoj je naveo: "dobili smo tu kučku koja trese kao da ima Parkinsonovu bolest" naišla je na oštru osudu.

Pored kritike medija zbog nove epizode nepristojnosti, Kanye West će morati da se suoči i sa osudom Udruženja za pomoć obolelima i istraživanje Parkinsonove bolesti.

"Kanye West je pokazao neoprostiv nivo gluposti i okrutnosti prema ljudima koji imaju neizlečivu bolest. Živeti sa Parkinsonovom bolešću je dovoljno teško i bez komentara bezosećajnih poznatih ličnosti", rekao je Steve Ford, izvršni direktor Udruženja za pomoć obolelima i istraživanje Parkinsonove bolesti u Velikoj Britaniji.

Ford je dodao da se "ljudi sa Parkinsonovom bolešću svakodnevno susreću sa diskriminacijom" i da zbog toga "imaju strah da izađu van svoje kuće". On je zaključio da "ovakve nepromišljenje izjave mogu samo da pogoršaju odnos prema obolelima od Parkinsonove bolesti".

Američki reper je pre nedelju dana izjavio da sebe smatra "Steve Jobsom mode i kulture".

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.