Popboks - Kompilacija autorskih pesama bendova koji su pobedili na Soundtruck konkursu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.06.2013. 11:57

Kompilacija autorskih pesama bendova koji su pobedili na Soundtruck konkursu

Mikser i Mascom objavili su kompilaciju autorskih pesama bendova koji su pobedili na Soundtruck konkursu

Na Soundtruck kompilaciji nalazi se 14 numera bendova koji su nedavno nastupili na Mikser festivalu. Na ovom izdanju svoje mesto su našli sastavi iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Bugarske. Grupe čije se pesme nalaze na kompilaciji su: Auf Wiedersehen, Sinestezija, Gnjile, Enromna Blajsna, Greenfingers, Quarterbuzz, Freaky Fight For Freedom, Dot the Eye, Itch, Plišani Mališan, EkeBuba, Supersunset, The Immigrants i WOPS.

Promocija kompilacije zakazana je za sutra uveče, na Svetski dan muzike, u Mikser houseu. Ulaz će biti slobodan, a na promociji će svirati: Auf Wiedersehen, Sinestezija, Enormna Blajsna, Quartetbuzz i Gnjile.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.