Popboks - Dave Lombardo radi sa Sepulturom [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 24.06.2013. 11:15 · 3

Dave Lombardo radi sa Sepulturom

Bivši bubnjar grupe Slayer Dave Lombardo brzo je pronašao novi bend.

Gitarista brazilskog heavy metal benda Sepultura Andreas Kisser najavio je da će Dave Lombardo sarađivati sa njegovim sastavom na novom albumu.

"Biće to veoma posebna, dobra saradnja. On je jedan od sjajnih ljudi u ovom poslu", rekao je Kisser naglašavajući da rad sa Lombardom ne znači da je bend okončao saradnju sa dosadašnjim bubnjarem Eloyom Casagrandeom.

Podsetimo da je Sepultura od svog osnivanja (1984) promenila šest bubnjara.

Dave Lombardo je početkom juna preko Twittera saznao da više nije član Slayera. Njegov bivši bend gostovaće sutra u beogradskoj Kombank areni.

 



Komentari

  • Gravatar for Bernard Panasonik
    Bernard Panasonik (gost) | 24.06.2013. 13.34.33
    Dave Lombardo je samo gostuje u jednoj od pesama na novom albumu i to na delu pesme. To je cela saradanja. Usput, Eloy Casagrande je tek treći bubnjar u Sepulturi, nakon Igora Cavalere (1984-2006) i Jean Dolabele (2006-2011). Bitnije u celoj stvari je da novi album snima i producira Ross Robinson, koji je bio producent albuma "Roots".
    • Gravatar for Dejan Radic
      Dejan Radic (gost) | 24.06.2013. 14.26.34
      Bubnjari Sepulture su Igor Kavalera, Dzin Dolabela, Roj Majorga, Alimikar Kristofaro, Kevin Foli. Slayer su glupi sto su oterali Lombarda. Oni iovako odavno ne lice na onaj nekadasnji bend
  • Gravatar for Bernard Panasonik
    Bernard Panasonik (gost) | 25.06.2013. 10.39.21
    Roj Majorga, Alimikar Kristofaro i Kevin Foli su bili samo zamene na turnejama. Kristofaro i Foli su pritom bili iznudjenje zamene, posto su se Dolabela i Casagrande povredili tokom turneje, nikada nisu promovisani kao zvanicni clanovi. Po toj logici James Marshall moze da se nada penziji od Metallice, on je dva puta uskakao umesto Jamesa H. Prilog za Janjatovicevu enciklopediju: clanovi El. Orgazma su bili i Zdenko Kolar, Marko Milivojevic i Gedza iz Vampira. Gledao sam ih sve u raznim periodima kako uskacu kao zamene u El. Org.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.