Popboks - Bruce Springsteen snima sa Tomom Morellom iz Rage Against The Machine [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.06.2013. 12:29 · 1

Bruce Springsteen snima sa Tomom Morellom iz Rage Against The Machine

Bruce Springsteen je već započeo rad na novom albumu koji će naslediti 'Wrecking Ball' iz prošle godine.

Američki muzičar novi album priprema sa svojim E Street bendom, ali i sa gitaristom sastava Rage Against The Machine Tomom Morellom. Saradnja Springsteena i Morella započela je kada je gitarista Rage Against The Machine na Wrecking Ball turneji po Australiji menjao Stevena Van Zandta iz E Street benda.

Springsteen snimanje novih pesama obavlja u studiju koji se nalazi u Sidneju.

"Uradili smo par stvari zajedno i želimo da ih zabeležimo. Tom je veoma zanimljiv i predstavlja određenu inspiraciju za mene. Već imam dosta novog materijala", rekao je Bruce Springsteen.

Američki muzičar je prošle nedelju na koncertu u Koventriju odao počast preminulom glumcu Jamesu Gandolfiniju tako što je odsvirao ceo album Born To Run.

 



Komentari

  • Gravatar for
    DraganChe | 26.06.2013. 22.56.36
    Drago mi je što je Sprinsteen uzeo partnera za komponovanje i rad na novom albumu, postao je dosadan još pre 20 godina :-) Tom Morell možda razdrma matorog prdonju ;-)
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.