Popboks - Večeras Repetitor, Straight Mickey And The Boyz i Čistilište u Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 28.06.2013. 07:15 · 1

Večeras Repetitor, Straight Mickey And The Boyz i Čistilište u Beogradu

Bendovi Repetitor, Straight Mickey And The Boyz i Čistilište sviraće večeras (petak) na beogradskom brodu/klubu Shlep u okviru serijala koncerata Vračar Rocks Summer Jam!

"Nakon prvog zajedničkog nastupa i razvaljivanja BIGZ Scene u maju, Repetitor i Straight Mickey and the Boyz žele opet zajedno da se predstave publici na novom brodu Shlep. Repetitor promoviše svoj drugi album Dobrodošli na okean, dok Straight Mickey trenutno producira svoje prve studijske snimke, i bez kojih su uspeli da izrastu i prirastu za srce ljubiteljima rokačine. Veče iživljavanja na bubnjevima, masnih, teških rifova i pulsirajućih bas linija, na brodu Shlep uz podršku benda Čistilište koji će svirkom otvoriti koncert. Pre i posle koncerta muziku pušta ekipa R'n'R Evakuacija!", navodi se u najavi.

Brod Shlep se nalazi sa novobeogradske strane kod Brankovog mosta. Događaj počinje u 22h, a cena ulaznice je 250 dinara.

Repetitor će sutra uz Hypnotized, Gobline i Hladno pivo svirati na Main stageu Arsenal festa u Kragujevcu.

 



Komentari

  • Gravatar for Pexa
    Pexa (gost) | 28.06.2013. 14.25.34
    Straight Mickey rade sjajan posao sa ovim live snimcima iz Bigza i Digimedije. Fantasticno izgleda. Hvala na najavi koncerta.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.