Popboks - Iggy Pop pričao sa komičarem Marcom Maronom o Stoogesima, orgazmu i Andyiju Warholu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.06.2013. 11:39

Iggy Pop pričao sa komičarem Marcom Maronom o Stoogesima, orgazmu i Andyiju Warholu

Američki stand-up komičar tvrdi da je imao istorijski susret sa muzičarem Iggyjem Popom.

Iako se poslom komičara bavi više od dve decenije, a za sebe tvrdi da je mešavina Iggy Popa i Woody Allena, Maronu se tek sada ukazala prilika da upozna slavnog muzičara, koji je gostovao u 400. epizodi njegove serije.

"Činjenica da je Iggy bio u mojoj garaži je nešto poput gola, neverovatan događaj. Moram priznati da sam bio veoma nervozan kada je Iggy došao kod mene. Izašao je iz limuzine, naslonio se na moj sto i rekao: 'Ovo je sjajno', a onda je kroz minut skinuo svoju majicu. Da je bio u pitanju bilo ko drugi verovatno bih se osećao čudno, ali to je jednostavno Iggy... Otišli smo zajedno do garaže, ja sa majicom na sebi a on bez, i pričali smo. Bilo je sjajno", rekao je Maron.

Američki komičar je naveo i da je sa Iggy Popom "pričao o roditeljstvu, njegovoj grupi Stooges, orgazmu i Andyiju Warholu".

Ove godine započeto je snimanje biografskog filma Lust For Life koji se bavi zajedničkim životom Iggy Popa i Davida Bowiea u Berlinu sedamdesetih godina prošlog veka.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.