Popboks - Calexico objavili EP, nova cena ulaznice za beogradski koncert [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.07.2013. 14:28

Calexico objavili EP, nova cena ulaznice za beogradski koncert

Sastav Calexico je saopštio je da je objavio novi EP "Maybe On Monday", pred početak evropske turneje, u okviru koje stiže 7. avgusta do Beograda (teniski tereni na Malom Kalemegdanu 2).

"Novi EP dostupan je pored digitalnog i u fizičkom formatu koji se može naći isključivo na koncertima ovog leta, i donosi alternativnu i demo verziju 'Maybe On Monday', uz obrade 'Unsatisfied' Replacementsa, 'Shabby Doll' Elvisa Costella i 'The Walls Came Down' benda Call", saopštava Calexico.

Nova cena ulaznice za beogradski koncert Calexica je 1.500 dinara, odnosno 2.500 za VIP, a prodaja ide preko mreža Eventim i Ticketline.

EP možete preslušati OVDE.

Bend dolazi u Beograd u okviru evropske turneje povodom aktuelnog albuma Algiers (2012).

 

:: KUPITE ULAZNICE ::Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.