Popboks - Preslušajte album: Mimic - Parts [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.07.2013. 11:17

Preslušajte album: Mimic - Parts

Duo Mimic je postavio za preslušavanje album "Parts".

Parts je eksperimentalni album bubnjara Mileta Miladinovića i gitariste Nemanje Velimirovića. Album je sniman tokom 2012. i 2013. godine u studiu Shock Room.

"Parts je takoreći proizvod dugogodišnjeg poznanstva i prijateljstva članova ovog dua, gde su, prolazeći kroz razne životne situacije, i svirajući u raznim bendovima, rešili da snime nekoliko pesama isključivo u kombinaciji gitare i bubnja. Pošto je prvih par numera koje su izmišljene doživelo dosta izmena na probama, uz uvežbavanje istih, nastale su i nove teme. Posle nekoliko meseci aktivnih proba, došlo je do 10 tema koje su snimljene i sada čine album Parts. Ovaj album još uvek nije nikada izveden uživo, osim pesme Mars, koja je odsvirana pred publikom Jelen Demo Festivala u Banja Luci, tako da će nakon promovisanja ovog albuma, duo krenuti sa nekom vrstom turneje po regionu i nadamo se i šire. Ovom prilikom pozivamo i izdavače koji bi bili potencijalno zainteresovani za saradnju", navodi s eu saopštenju članova benda.

Mimic su nedavno objavili prvi spot za pesmu Mars.

Preslušajte ispod album Parts.

 

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.