Popboks - Vrooom na Exitu, uskoro novi maksi singl [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.07.2013. 11:38

Vrooom na Exitu, uskoro novi maksi singl

Grupa Vrooom održaće u četvrtak, 11. jula, od 23h koncert na Fusion bini Exit festivala.

"Vrooom će izvesti najveće hitove iz različith faza karijere uz karakterističan stil benda sada obojen savremenim electro i synthpunk motivima", navodi se u najavi.

Bend će nastupiti u novoj postavi u kojoj su pored Marka Grubića i Lava Bratuše i dve devojke: pevačica Tamara Kojić (već nastupala sa Vrooomom 2009. godine) i Andrijana Belović (glas i klavijature).

Vrooom trenutno priprema maksi singl sa pesmama Output i Control čije se objavljivanje uskoro očekuje, a koji najavljuje novi album.

Iste večeri na Fusion bini Exit festivala (10-14. jul) pre Vroooma nastupiće Who See, a nakon njih koncerte će održati Rambo Amadeus, Kiril Džajkovski i Bad Copy.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.