Popboks - Video: Alfa Tica - Šećer [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 10.07.2013. 09:02

Video: Alfa Tica - Šećer

Mladi kruševački bend Alfa Tica objavio je spot za pesmu "Šećer" koji najavljuje njihov četvrti album.

"Bend polako završava snimanje novog, četvrtog po redu studijskog albuma, prvog posle prošlogodišnjeg izdanja „Dubl”. I ovaj album kao i prošli biće izdat za Marko Stojanović Records i zvaće se „Hromozom Sessions“ i podnaslovom „hromozome, hromozome, vrati sliku umu mome". Većina materijala je snimljena, a u međuvremenu je u etar puštena nova pesma i spot za pesmu „Šećer“.  U spotu je nastavljena praksa pomeranja granica iz i ovaj kratak film je je priavljen na nekoliko festivala kratkog filma kao takav. Marko Cvetković, glavni pokretač benda, glavni glumac i kreator velikog broja kratkih filmova je o albumu i spotu rekao: Ceo naš album je koncipiran kao jedna velika kombinacija muzičkih ideja i žanrova u koji smo ovaj put kao inovaciju uveli veliki broj gostovanja raznih muzičara da svojom idejom doprinesu koherenciji i atmosferi našeg novog izdanja. Prva pesma, Šećer, za koju smo rešili da bi bila idealna za prvi singl, kojim predstavljamo ovaj album, je jedna lepa tužna ljubavna pesma koja govori o tome da je svaka ljubav u stvari najjača kada je okrenuta prema samom sebi. Zahvalio bih se ovom prilikom našim drugaricama Roxi i Vanji koje su ovaj spot realizovale, kao i Grofu na savršenoj i autentičnoj scenografiji.
Bend Alfa Tica, uskoro kreće i sa koncertnim aktivnostima i trenutno je u procesu bukiranja letnje turneje po Srbiji , trenutno su bukirani Prnjavor, krajem avgusta i Požarevac. Postojala je i mogućnost proširivanje turneje na Makedoniju, ali zbog tehničkih mogućnosti  je otkazana", navodi se u saopštenju benda Alfa Tica.

Pogldajte ispod spot za pesmu Šećer:



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.