Popboks - Kenny Ortega optužio koncertnu agenciju AEG za nebrigu o Michaelu Jacksonu uoči smrti [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.07.2013. 13:00

Kenny Ortega optužio koncertnu agenciju AEG za nebrigu o Michaelu Jacksonu uoči smrti

Muzički producent i direktor koncerata koje je Michael Jackson trebalo da održi u londonskoj O2 areni 2009. godine svedočio je na suđenju protiv koncertne agencije AEG.

Ortega je na suđenju posvedočio da je Michael Jackson bio u izuzetno lošem zdravstvenom stanju uoči serije koncerata koje je trebalo da održi u Londonu.

"Video sam Michaela na poslednjoj probi i to me je veoma uplašilo. Drhtao je sve vreme. Njegovo zdravstveno stanje bilo je izuzetno problematično. Tražio sam od ljudi iz AEG da povedu više brige o njegovom zdravlju", rekao je Kenny Ortega tokom svog svedočenja, a prenela agencija Associated Press.

Prince Jacskon, sin slavnog pevača, ranije je svedočio da mu se otac plašio koncertne agencije AEG.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.