Popboks - Video: David Bowie - Valentine's Day [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 16.07.2013. 12:08

Video: David Bowie - Valentine's Day

Britanski muzičar David Bowie objavio je video za numeru 'Valentine's Day', što je četvrti njegov spot sa albuma 'The Next Day'.

Spot su režirali Indrani i Markus Klinko. Numera Valentine's Day biće objavljena i kao singl 19. avgusta, iako se već nalazi na albumu The Next Day.

Dilema oko toga da li će David Bowie uživo promovisati novi album The Next Day i dalje ostaje otvorena. Britanski medijji za sada najavljuju da bi u slučaju da dođe do turneje, ona mogla da bude tek sredinom 2014. godine.

Pogledajte ispod najnoviji video Davida Bowiea za pesmu Valentine's Day.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.