Popboks - Dame otvaraju sedmi Refresh festival u Kotoru [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.07.2013. 17:09

Dame otvaraju sedmi Refresh festival u Kotoru

Refresh festival ovog leta održaće se od 8. do 10. avgusta u diskoteci Maksimus u Kotoru.

Najava organizatora:

Na otvaranju sedmog Refresh festivala ovog leta nastupiće četiri dame, princeza nemačkog deep house talasa i osnivač berlinskog lejbla „Mobilee”, Anja Schneider, “bass junkie” Hannah Holland, nova nada svetske DJ scene Mama i Amerikanka Lady Blacktronica. Refresh će se održati od održati od 8. do 10. avgusta u Kotoru u diskoteci Maksimus i publici na moru ponovo donosi tri dana sjajne zabave uz neka od najznačajnijih imena elektronske muzičke scene.

Nakon plesanja do jutra prve festivalske noći u ritmovima koje će diktirati dame, drugo veče festivala 9. avgusta začiniće Helmut Geier aka DJ Hell, jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu. Uz prijatelja Svena Vatha smatraju ga za najboljeg nemačkog DJ-a, a upravo njegovo ime stoji iza uspeha izvođača kao što su Fisherspooner ili Miss Kittin. Na listi njegovih saradnika nalaze se i P.Diddy i Grace Jones.  
Treće večeri, 10. avgusta na Refresh stiže Arno Cost, autor megahitova „Magenta“ i „Cyan“. DJ koji je već sa 23 godine postao simbol najvećih klupskih, ali i festivalskih događaja širom sveta. Njegov talenat i delo prepoznali su David Guetta, Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Bob Sinclar, Ian Carey, Tom Novy, sa kojima je Arno sarađivao.  
Novitet festivala ove godine biće i novi Fresh stejdž, koji će predstaviti imena sa domaće scene, a među najavljenima su 2beat or not 2beat, Rex Regis, Šarlo, Felony Flats, Beat at Joe’s, DJ Cule, Montech, GileRZ, BeGood.
Ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u Srbiji putem sajta Gigstix.com. Cena trodnevne ulaznice iznosi 2400 dinara, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po ceni od 1200 dinara. Za sve studente i srednjoškolce obezbeđen je popust uz indeks ili đačku knjižicu, a cena trodnevne ulaznice sa popustom je 1800 dinara.
Festival koji već tradicionalno na Jadranu okuplja najbolja DJ imena i sjajnu publiku začiniće i ovo leto u Crnoj Gori. Tokom prethodnih šest godina Refresh je posetilo preko 100 000 ljudi, a ugostio je više od sto izvođača iz celog sveta. Na impresivnoj listi DJ-eva koji su nastupali u Kotoru su Sharam Tayebi (Deep Dish), Hernan Cattaneo, Ian Pooley i Dave Clarke, Carl Craig, Bob Sinclair, Steve Angello, Dave Spoon, Nick Warren, Martien Ten Velden.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.