Popboks - Početkom avgusta kreće novi Sziget [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.07.2013. 08:25 · 2

Početkom avgusta kreće novi Sziget

Festival Sziget, jedna od najpoznatijih atrakcija Budimpešte, održaće se na ostrvu Obudai od 5. do 11. avgusta, a organizatori očekuju posetu od 400 000 gledalaca.

Tokom 21. izdanja festivala na glavnoj bini nastupiće Blur, Nick Cave and the Bad Seeds, Franz Ferdinand, Mika, Biffy Clyro, Editors, Enter Shikari, Skunk Anansie, dok će festival zatvoriti David Guetta.

U sveukupnom šarenilu odvija se oko 200 programa dnevno, pa se na raznim binama može naići na izvođače poput Woodkid, Zaz, Bad Religion, Flogging Molly, Katy B, Bat for Lashes i mnogi drugi.

S prostora bivše Jugoslavije, na World Music glavnoj bini nastupiće Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Dubioza kolektiv, kao i makedonski Shutka Roma Rap.

Ulaznice možete kupiti ovde ili direktno na sajtu festivala.



Komentari

  • Gravatar for Pera Etiketa
    Pera Etiketa (gost) | 19.07.2013. 12.37.20
    mozda Kusta i Dubioza zajedno nastupe?
    • Gravatar for yoyo
      yoyo (gost) | 21.07.2013. 00.08.41
      ma obavezno samo za tebe na panon praktikumu. u isto vreme kao i oasis .
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.