Popboks - Leslie Woodhead dolazi na Starigrad Paklenica festival [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 24.07.2013. 11:17

Leslie Woodhead dolazi na Starigrad Paklenica festival

Jedan od najpoznatijih britanskih reditelja dokumentaraca Leslie Woodhead gostovaće kao član Umetničkog vijeća na Starigrad paklenica festivalu (3-8. avgust) .

Leslie Woodhead je prošle godine napisao i režirao dokumentarac o potrazi za Bin Ladenom (The Hunt for Bin Laden). Muzički dokumentarci koji su proslavili Woodheada su Saving Jazz iz 2006. i How the Beatles Rocked the Kremlin iz 2009. godine.

U Umetničkom vijeću festivala, pored Woodheada, biće još i producent Nikša Bratoš, muzičar Arsen Dedić, kritičar Nenad Georgijevski, producent Damir Price i reditelj Saša Radović.

Na ovogodišnjem Starigrad Paklenica festivalu muzičkih dokumentaraca hrvatski film Damir Avdić - Pravi čovjek za kapitalizam imaće svetsku premijeru.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.