Popboks - Beyonce odbacila čak 50 pesama [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.07.2013. 13:45 · 1

Beyonce odbacila čak 50 pesama

Američka pevačica Beyonce odbacila je čak 50 pesama u poslednjih godinu dana i tako ponovo na neodređeno vreme odložila izlazak novog albuma.

Britanski list Guardian piše da je Beyonce svojim ponašanjem dovela na ivicu živaca čelne ljude Columbia Recordsa koji su zbog nje otkupili prava na čak 50 pesama od raznih anonimnih autora. Beyonce je međutim svaku od tih numera odbacila kao nedovoljno dobru i tako još jednom ugrozila najavu da bi sledećeg proleća trebalo da objavi sledeći album.

Isti izvor navodi da bi u narednom periodu moglo da dođe i do raskida ugovora Beyonce i Columbia Recordsa ukoliko se uskoro ne napravi dogovor o datumu kada bi definitivno trebalo da izađe njen peti album.

Beyonce je trenutno na veoma unosnoj Mrs Carter Show turneji, na kojoj zarađuje po milion funti po nastupu, tako da je iz njenog ugla potpuno logično što ne žuri sa biranjem pesama za novi album.

 Komentari

  • Gravatar for Idealno loša
    Idealno loša (gost) | 31.07.2013. 12.57.34
    nema ništa dok joj Marina i Futa nešto ne ponude
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.