Popboks - Ozzy Osbourne: Ko još ima album na prvom mestu posle 45 godina karijere? [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 02.08.2013. 10:17

Ozzy Osbourne: Ko još ima album na prvom mestu posle 45 godina karijere?

Frontmen grupe Black Sabbath Ozzy Osbourne ne krije da je potpuno iznenađen popularnošću nedavno objavljenog albuma '13'.

Novi album Black Sabbath 13 proveo je po nedelju dana na prvom mestu najprodavanijih izdanja i u Velikoj Britaniji i u SAD.

"Kada sam to video, prvo sam se pitao: 'Šta je ovo jebote?'. Ko još ima album na prvom mestu posle 45 godina karijere? Bio sam jako kritičan prema novom albumu. Imao sam utisak da su me udarili maljem", rekao je Ozzy Osbourne.

Black Sabbath su novi album objavili posle skoro dve decenije pauze u izdavanju.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.