Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Kartel

KARTEL je muzički sastav nastao u Beogradu tokom 2008. godine sa idejom udruživanja kreativne snage samih članova grupe kao i grupe kreativaca-istomišljenika a sve u cilju zajedničke borbe za opstanak kvaliteta u umetnosti,koji se tokom 21.veka sve više potiskuje u lagume.
Koristeći se modernim internet tehnologijama kao načinom komunikacije sa spoljnim svetom van Kartela ,ova grupa pokušava proturiti svoju ideologiju u okom vidjiv svet.
Predmet delovanja Kartela su muzika,fotografija,grafički dizajn,inženjering zvuka,web dizajn,odevanje kao i drugi vidovi prezentacije jednog mentalnog stanja,čistog,energičnog,kreativnog i pre svega samosvesnog.
Tekstovi se bave pojavama i stanjima u društvu , svakodnevicom sa kojom se nosi čovek  21.veka.

Website:

E-mail: kartelnet@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Buducnost
'99
SecanjeKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.