Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Mašta Bašta

" U " Mašti Bašti " kroz splet opuštenih, rege ritmova grmi fantastična duvačka sekcija koja brzu melodiju na momenat prevodi u zavodljivost ženskih vokala, da bi zatim akcenat prebacila na reč frontmena ili gitarsku solažu, a onda se izgubila u uzburkanim tonovima...Predstavljena u "slici", sva ta muzička kompleksnost podrazumeva desetak članova benda koji se ludo provode na bini, plešući, igrajući se svojim instrumentima i glasovima. Takav stil čini da "baštovani" iz prve osvajaju simpatiju publike." - A. Kalaba "24 sata"

Website: http://www.myspace.com/mastabasta

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

DanKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.