Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Bliks

Kragujevacki bend BLIKS je nastao u septembru 2009.godine u saradnji sa mnogim lokalnim muzicarima iz razlicitih muzickih sfera. Na promo albumu  “Otkucaji “ uglavnom dominiraju akusticni instrumenti kotrabas, gitara i udu u kombinaciji sa muskim I zenskim vokalima. Bend je inspirisan razlicitim muzickim pravcima: Blues, Slow Jazz,Drum & Bass.Etno i td.Promo materijal je snimljen u "Wild Cat "studiju u Kragujevcu.

Website:

E-mail: milosbass@yahoo.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Sistem
Cloudy Day
PolaroidKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.