Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Plan 9 Soundsystem

Plan 9 Soundsystem - veliki fanovi trash filmova i stripova; sedmočlana ekipa koja je na tragu funk-a, nu jazz-a, soul-a i elektronske muzike. Okupili smo se 2004. godine u Nišu kao cover band, i posle par godina počeli da osmišljavamo i sklapamo autorske stvari, koje prate i video radovi. Svirali na nekoliko jazz festivala i u nekoliko gradova. Volimo da ekspermentišemo sa semplovima, raznim dugmićima, potenciometrima i ritam mašinama, a trudimo se i da sviramo.

Website: http://www.myspace.com/plan9soundsystem

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Across the 7 Seas
Monday Morning Interlude
Special BirthdayKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.