Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Esk

Aleksandar Narančić alias Esk je svoje bavljenje muzikom počeo davne 2003/04. u rep grupaciji NoReason. Trenutno radi u sastavima Mirror Insult (ex NoReasonKru), Submassive i Paraušići. Pored toga u slobodno vreme stvara LTJ-evske liquid funk, deep house i progressive house numere koje kombinuje sa detaljima IDM žanra. Radi na okupljanju ekipe sa kojom planira da kontaktira izdavače i izda prvi EP pod nazivom Tokyo trip. Stay tuned for more trackz...

Učestvovao je sa remixom na maksi singlu Prokrastinacija novosadskog benda Slaptrap - http://www.popboks.com/silos

 

Website: http://www.myspace.com/esknrk

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Coded Satisfaction
Passworm
Spaze JazzKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.