Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Bulevar vodenih mozaika

Bulevar vodenih mozaika nastao je poćetkom 2008 kao projekat s,ciljem da se osveži muzička scena u Srbiji.Zbog raznoraznih problema vezanih za odlazak i dolazak pojedinih ćlanova može se reći da tek sredinom 2009 dobijaju potpuni oblik kao bend.Bez obzira što priča izgleda sveže, ljudi koji ćine ovaj sastav imaju iza sebe veliko iskustvo vezano što za žive nastupe u bilo kojoj formi što za studijski rad.  BORKO STOJAČIĆ-DRUMS DRAGAN BOGDANOVIĆ-BASS DUŠAN JEVTIĆ-DESNA GITARA ALEKSANDAR KOVAĆEVIĆ-LEVA GITARA I VOKAL


 

 

Website: http://www.myspace.com/bulevarvodenihmozaika

E-mail: kocamaya@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Haos
Opasno normalan
Ruke pune ledaKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.