Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Dok 7

Bend je nastao 2001. godine u Nišu. Muzika koju sviramo sadrži primese zapadnjačkog melosa i predstavlja neku vrstu kalifornijskog punk-rocka. Iza sebe imamo puno demo snimaka i kompilacija, uspešnih i neuspešnih svirki i gostovanja po raznim festivalima i slično. Svirali smo po mnogim gradovima u Srbiji i šire. Postava se vremenom menjala... Što se našeg celokupnog snimljenog materijala tiče, izdvajamo demo iz 2006. godine i naš debi album pod nazivom DOBAR DAN iz 2009. Trenutno se radi na njegovom izdanju i potrudićemo se da ga plasiramo što je bolje moguće. Hvala svima koji nas slušaju!!! S poštovanjem Dok7Crew


Članovi:

1.Vladimir Andrejić-vocal,guitar

2.Milutin Popović-guitar,back vocal

3.Ivan Matejić-bass,back vocal

4.Nikola Ćopić-drums

Website: http://www.myspace.com/dok7punk

E-mail: dok7punk@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Dani
Seronja
Dobar danKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.