Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


I Duhovi

i duhovi su nastali u Beogradu, krajem 2007. Bend čine: Milan Bogdanović – vokal, gitara (ex-Sherilyn fenn, Veiled Into), Nemanja Subotić – gitara (Rare), Miroslav Cakić – bas, Ivan Marjanović – bubanj. Tokom prve godine postojanja, i duhovi prave i vežbaju pesme za prvi album, a u istom periodu učestalo nastupaju u beogradskim klubovima, kao i na novosadskom ’Beer festu’ u junu 2008.
Krajem 2008., i duhovi započinju snimanje prvog albuma, koje je trajalo do proleća sledeće godine. Album je trenutno u fazi miksa. Do sada nije bilo kontakta sa beogradskim izdavačima, ali trenutno stanje domaće muzičke produkcije i distribucije snažno sugeriše samizdat ili free download kao najrealnije opcije. Posle izdavanja albuma, bend planira što intenzivnije koncertno predstavljanje istog, u Srbiji i ostalim ex-Yu državama.

i duhovi nisu preterano pametni kada je u pitanju žanrovska klasifikacija njihove muzike. Ako bi im neko baš prislonio pištolj uz glavu, odgovorili bi da je to alternativni pop. A možda bi i zažmureli i nadali se da će promašiti.

Website: http://www.myspace.com/iduhovi

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Sve sto volim
Prijatan dan
TreciKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.