Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Grupa kao takva

GrupaKaoTakva je bend iz Beograda, čiji su članovi  aktivni u raznim muzičko-scenskim kolektivima i umetničkim grupama (Horkestar, Prrroba, Škart…).

Zvuk ovog sastava teži ka novom talasu i post punk-u. Tekstovi pesama se bave aktuelnim socijalnim temama, uz osvrt i na prošlost, podsećajući na neke zaboravljene vrednosti.

Bend je u protekle dve godine učestvovao na mnogim muzičkim i art festivalima (AKTO festival u Bitolju-Makedonija, Seoul Design Olympiade-Južna Koreja, Steirische Herbst u Gracu-Austrija, Aprilski susreti u Beogradu). Na festivalu Okno na swiat u Gdanjsku-Poljska, prema ocenama kritike i publike, nastup GKT je proglašen najboljim u muzičkom delu programa.

Na adresi www.myspace.com/grupakaotakva možete poslušati EP „Uživo iz KC Grad“, snimljen juna 2009. godine.

U prvoj polovini 2010.godine će se pojaviti i prvi LP,”Želim da budem neko drugi” zasnovan na bazičnoj rok postavi bubanj-bas-gitara, čime će biti zaokružen period od prvih godinu i po dana rada.

 

Website: http://www.myspace.com/grupakaotakva

E-mail: grupakt@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Lenjir (uzivo)
Mladi na radu (uzivo).
Osmoza (uzivo)
Zuljevi za znacke (uzivo)Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.