Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Duo trojica

Prvi album benda ' Duo Trojica ' iz Bora objavljen je u izdanju ' Slušaj najglasnije ' iz Zagreba, HR. Album se zove ' Duo Trojica ' i sadrži 15 kompozicija koje su nastale prethodnih 5 godina.  Bend je nastao za potrebe pozorišne predstave '' Opera za tri groša '' Bertolda Brehta, u režiji Milene Markovic, a kasnije su angažovani i u filmu '' Rudarska opera '' Olega Novkovica. Clanovi ovog benda su Miroslav Mitrašinovic ( muzicar, nagraden '' Zlatnom Mimozom '' za filmsku muziku - film : ''Sutra ujutru'' Olega Novkovica - 2007. u Herceg Novom ) i Saša D. Lovic ( multimedijalni umetnik, objavio tri knjige pesama, urednik je casopisa za morbidni senzacionalizam '' Sloganova '', ucesnik mnogih multimedijalnih projekata i tome sl. više puta nagradivan ). U poslednje vreme, bend se koncentrisao na kritiku zdravog razuma i lupanje šamara unakaradenom društvenom ukusu, na multimedijalne projekte koji stoje kao opomen buducim naraštajima... Na albumu je 15 songova, malo cudnije poetike, vrlo slušljivih.

Website:

E-mail: duotrojica@mail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Lopovka (Fasuljska)
A mozda
Stuka ad aktaKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.