Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Vlada Janković

Vlada Janković je gitarista,pevač,kompozitor,aranžer i tekstopisac iz Novog Sada. Rodjen je 31.08.1979.godine u Splitu.Gitaru je počeo da svira sa 13 godina. Saradjivao je sa mnogim muzičarima i bendovima: Quo Vadis (BG),Western Life,Blues Hammer,Sara Kej,član je orkestra pozorišne predstave "brod za lutke" Srpskog narodnog pozorišta. U jesen 2009.godine snimio je promo cd koji sadrži 5 autorskih numera.Oktobra 2010.komponuje muziku za pozorišnu predstavu "Timon Atinjanin" Srpskog narodnog pozorišta,u režiji Gorčina Stojanovića...

Website: http://www.myspace.com/vladajankovic

E-mail: vladavsjankovic@yahoo.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Jesen
Neshvatljiva, duga
SecanjaKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.