Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Šeret Blejzer Micro Driver

Šeret Blejzer Micro Driver je bend.
Bend je nastao 2006.godine,napravio nekoliko pesama,snimio tri demo stvari i svirao 3-4 puta javno.2007. S.D.K. I S.B.M.D. Sviraju zajedno u klubu “Feedback”.Bend ne radi dve godine i od 2009. svira.
Bend se sa hiljadama drugih valja u udubnoj bari postmoderne,naravno kao i ostali,preporučujući sebe kao recept za bolje sutra.Taj konformizam ali i asketizam i preterana intimnost(koju kao stvaralački metod ne opravdavamo)su razlozi što će te ovu muziku voleti!
Fuziono svirana sa ne retko ne”kalsičnim” aranžmanima ova muzika se dodiruje sa većinom podžanrova rogobatnih imena.Otuda i rogobatno “Šeret Blejzer Micro Driver”.Tekst je dobar,a sve lepo zvuči.

Website:

E-mail: seretblejzermicrodriver@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Pionir
Postmoderna
ZvezdiceKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.