Popboks - Hton iz Novog Sada objavio EP (Preslušajte) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.06.2013. 09:24

Hton iz Novog Sada objavio EP (Preslušajte)

Alternativni rok sastav Hton iz Novog Sada objavio je treći EP (Audio

Promocija je zakazana za 21. jun u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu.

"Na trećem EP-ju nalazi se pet novih numera. EP otvara pesma Fanfare Collapse koja je ponikla iz istoimenog garaž-rok instrumentala koji se pre par godina mogao čuti na pojedinim nastupima benda, a zatim slede potpuno novi komadi Fire2 (koji poput singla manifestuje karakter aktuelnog zvuka) i instrumental Es Regnet (minimalistička refleksija na prvi period Htona), zatim ide htonska vokalno-instrumentalna avantura From Outer Sound i na samom kraju šestominutna Eons, kojom se formira oblik čitave ideje novog materijala. Sledeći tradiciju svog prethodnika, Hton EP (2013) nastavlja konceptualni pristup benda kvantitativno maloj formi kao što je "extended play", kažu Hton o novim pesmama.

Bend Hton trenutno čine: Igor Dević (vokal, gitare, klavijature, semplovi), Ljubiša Jojić (vokal, gitare, bas), Ozren Lazić (bubanj) i Dimitrije Jakovljević (bas gitara, klavijature, mellotron, gitare).

Preslušajte ispod EP:Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.