Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Ex>Misha

Od 1997. snima albume u kućnoj produkciji služeći se skromnim raspoloživim sredstvima. Osam snimljenih albuma od kojih je svaki isticao neki novi aspekt, od čisto akustičnih albuma, do raznih oblika gitarsko-elektro mešanja, predstavljaju Ex>Mishu kao eklektičara i istraživača. Ničija zemlja između kantautorskog pristupa i one-man-band-a, ispovednog tona i parodije, ekonomskih zanovetanja i političkog nadrealizma, već je dobro utabana.

Koncerti, doduše retki, takođe se izvode pomoću štapa i kanapa i često su na granici sa performansom.

Osim toga treba primetiti da je Ex>Misha dugo već prisutan u raznim bendovima i projektima kao što su Čelik promet, Grupa kao takva i Horkestar.

Novi album pod nazivom If You Don’t Know Me By Now se može downloadovati u raznim formatima sa servisa Bandcamp.

Website: http://exmisha.bandcamp.com/

E-mail: milos.trifunovic@gmail.com


Preslušavanje (uskoro!):

Moj stan
Strah od prijatelja
To my parentsKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.