Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Tripcycle

Tripcycle deluju u postavi tria i ono sto ih u startu izdvaja od mora slicnih tzv. trip-hop aktera je cinjenica, da su svi clanovi izuzetno kvalitetni instrumentalisti.Upravo pomenuti element im lakse omogucava da kroz njihovu autorsku pricu provejavaju i drugi stilski detalji, od kojih fusion moze biti zajednicki imenitelj.

Tripcycle je snimio prvi album "Beep" (PGP RTS, Hayat production i Dallas records, 2009) uz podrsku Jelen demo festa, na kom je 2008 godine osvojio trece mesto. "Beep" je EP na kojem se nalazi samo 5 instrumenatlnih tema, ali koje su po svojoj aranzmanskoj, konceptualnoj i realizatorskoj formi toliko bogate "zvucnim informacijama" kojima vas bend bombarduje, da jednostavno (u pozitivnom smislu naravno) ne mozete biti opusteni dok muzika traje.U produkcijskom smislu Tripcycle na adekvatan nacin prihvataju zakonistosti vremena u kojem zivimo, i nema sumnje da njihov diskografski debi predstavlja jedno od najubedljivijih i takodje, sto je vazno istaci, modernih ostvarenja ovdasnje izdavacke produkcije.
Bend je ucestvovao na mnogim domacim i inostranim festivali (Exit 05/06/08, Nisvil jazz festival, Jelen demo fest...)i takodje je radio muziku za kratke filmove "Zrtva" i "Afrika" reditelja Gvozdena Djurica i "Trouble Girl" Ivana Knezevica.

Website: http://www.myspace.com/tripcycle

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Color Bop
Spectar
TribeKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.