Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Recycle Being

Bend je nastao juna 2009.godine u Beogradu od ad hoc grupe muzičara okupljenih zbog jam session nastupa na festivalu pokreta NOVI BALAST u Kulturnom centru Grad. Nakon nastupa doneta je odluka da se nastavi sa radom. Tokom godinu dana trio je formirao svoj autorski repertoar od pesama različitih žanrova alternativnog roka, uključio se u zajednicu rok bendova okupljenih oko BIGZ-a, imao niz svirki u beogradskim klubovima, a septembra 2010. je snimio svoj promotivni EP u studiju DIGIMEDIJA. Teme pesama kojima se bend bavi su isključivo političke i socijalne tematike i nastale su kao protest protiv stanja u društvu u kome živimo. Zbog toga je stil sviranja sirov i surov, jer su pesme ustvari muzički oslikane parole bunta.

Website: http://www.recyclebeing.webs.com/

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Mali vatrogasci
Tjune kezva
Halo BruteKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.