Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Katarza

KATARZA je banjalučki sastav koji njeguje vrednote i melodije muzičkoga pravca zvanog rokenrol. Teme koje bend obrađuje u pjesmama su šarolike, takoreći životne, počevši od onih koje govore o muško-ženskim odnosima do tematika koje oslikavaju probleme u društvu. Sastav izvodi isključivo autorsku muziku, a uzori su im svi oni veliki bendovi koji su za sobom ostavili ogroman umjetnički trag u istoriji muzičke industrije, kako domaće tako i strane.

KATARZU je sredinom novembra 2008-me godine osnovao Ernest Bučinski koji je autor muzike i tekstova. Od tada pa do danas grupa je imala par personalnih promjena ali je ideja benda nastavila svojom istom putanjom jer njegovo jezgro je ostalo nepromjenjeno.

Website:

E-mail: e.bucinski@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Ono sto bih bio sad
Idi
Nemirna
ZemljaKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.