Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Prohibicija kvalitetnog zvuka

Prohibicija Kvalitetnog Zvuka je hardcore/punk bend iz Rume osnovan od strane bivših članova eksperimentalnog punk/junk benda Distoržn Vržn u martu 2009 godine. U pitanju je autorski bend, sa hc/punk-om kao muzičkom osnovom u kombinaciji sa uticajima različitih muzičkih žanrova i tekstovima sa pretežno socijalnom I buntovnom tematikom. Sredinom 2010. bend snima svoj prvi demo od tri pesme u sopstvenoj produkciji, a iste godine objavljuje i jedan live snimak sa nastupa u rodnom gradu. U planu je snimanje ostalih pesama, a u najavi je i snimanje split izdanja zajedno sa šabačkim bendom Zabran. Za dve godine postojanja, PKZ je svirao na nekoliko zapaženih svirki i festivala, od kojih posebno treba izdvojiti festival Come & Play u Novom Sadu i Enter Music Fest u Sremskoj Mitrovici.

 

Website: http://www.myspace.com/pkzruma

E-mail: prohibicija.kvalitetnogzvuka@mail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Zuto
Necu
G.O.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.