Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Loading

Bend je nastao 2007. godine u Leskovcu. Paralelno sa obradama tuđih pesama članovi benda su pravili i autorski materijal. Prva ideja je bila da se krene tragom hardcore bendova 90-ih međutim zamisao je ubrzo dobila eksperimentalnu komponentu koja je doprinela da se mnoge pesme razlikuju žanrovski jedne od drugih. Što se tiče tematike, sve se uglanom svodi na stanje u državi, period posle raspada Jugoslavije, degeneraciju društva, a veoma retko se eksploatišu komične teme.

Činjenica da bend žestoko zvuči, pored geografske pozicije, dodatno je otežavala stvari međutim bend je i pored toga učestvovao na festivalima i takmičenjima. 

 

Website: http://www.facebook.com/pages/Loading/201344379908416

E-mail: loadingserbia@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Kontrast
Napred stoko
Hram za sramKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.