Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Recesija

 mi braca dragan djuric vokal i bubanj,rajko djuric bas gitara 1997.godine osnovali smo bend recesija u rumi.zvuk nam se zasniva na fuziji roka i fanka.vremenom smo u bend uveli nase drugove koji su svoju kreativnost prebacili u nase pesme:

  aleksandar mijatovic gitara,cedomir borojevic dj master skrec masina.uzori su nam jimi hendrix,miles davis,frank zappa,the clash,disciplina kicme,trenutno smo u fazi stvaranja,pravimo nove pesme,ali smo i koncertno aktivni imamo nastupe sirom srbije,samostalne i sa beogradskim radijom 202 gde smo se ove godine takmici u finalu demo mastersa.imali smo nastupe u madjarskoj sto se tice inostranstva,a ucestvovali smo i u sou rat bendova obn televizije.takodje smo bili i predgrupa instant karmi,zabranjenom pusenju van gogu,jarbolima i hazarima u skc u beogradu.
 
 

Website: http://www.reverbnation.com/recesija

E-mail: dj.dragan@yahoo.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Budi siguran
Konzerviran
SenkaKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.