Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Špajz!

U potrazi za kvalitetnim rock and roll sadržajem Darko (gitara), Vladimir (gitara) i Nenad (bubanj) osnivaju nevokalno-instrumentalni sastav početkom marta 2010. godine. Na samom početku muzika je bila bazirana na klasičnom jam-u sa velikim uticajem benda Disciplin A Kitschme. Kasnije, sastavu se pridružuje Stanko (bass) što bendu daje potpuno novi, autentičan zvuk. Bend trenutno radi na izdanju svog prvog albuma.

Website: http://www.myspace.com/spajzband

E-mail: spajz10@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

U slucaju opasnosti razbiti sistem
Juzni kolovoz
StepenisteKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.