Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Lenorestate

Lenorestate je mladi beogradski alternative rock bend. U januaru 2011. su izdali svoj prvi demo EP pod imenom 'Colors of random memories'.Iako veoma mlad, bend svirao na ovogodišnjem EXIT festivalu na 'Exit Music Live' stage-u, i dobio veoma pozitivne kritike. Bend trenutno završava prvi demo album koji biti pod istim imenom ako i demo EP. U planu su sedam koncerata po Srbiji u septembru, veći koncert sa zagrebačkim bendom KinoKlub u oktobru u Beogradu, i kraći 'UK tour' u novembru ( London, Manchester, Birmingham, Leeds, Glasgow, Cardiff ). U planu im je i izdavanje albuma van granica naše zemlje.

 

Članovi:

Alexandra Stepanović - vokal

Darian Dicić - gitara / bek vokal

Nikola Đuran - gitara

Ognjen Milošević - bas

Matija Butrić - bubnjevi

 

Website: http://facebook.com/lenorestate

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

All the Pieces Were Stolen
Flashing Lights (acoustic)
Once Upon a MidnightKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.