Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Gospodin Pinokio

Gospodin Pinokio je Niški bend koji se nakon duže pauze vrtatio na scenu kompilacijom "Buđenje" izdatom za zagrebački label "Slušaj najglasnije." Od svog nastanka, marta 1993 god. pa do danas, ovaj bend je negovao beskompromisan stil i žestoku svirku. Četrdesetak snimljenih pesema,od kojih su se neke našle na vrhu značajnih top lista objavljenu su, sada, kroz četiri zvanična izdanja i prezentovane publici u svim tada  koncertnim prostorima u kojima je to bilo izvodljivo.”Buđenje” je poklon svim onim ljudima u regionu koji su ovih godina bezuspešno pokušavali da stignu do naših izdanja i najava novog materijala koji bend uveliko priprema.

Diskografija:

  • Zdravlje i satira  - 1993
  • Plašim se i neću – 1997
  • Zapažanja – 2000
  • Buđenje - 2011

Website: http://www.facebook.com/gospodinpinokio?sk=wall

E-mail: gospodinpinokio@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Kavez
Sukob
Mesec u skorpijiKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.