Popboks - Roisin bez Moloko [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.01.2005. 00:00

Roisin bez Moloko

Roisin bez Moloko
Pevačica grupe Moloko objavljuje samostalni album. Roisin Murphy trenutno vreme provodi u studiju gde završava snimanje svog prvog solo izdanjaRoisin Murphy (Moloko) koje u prodavnice dolazi u maju. Kao zagrevanje, ona će svakih šest nedelja pre toga da objavljivljuje po jedan EP u ograničenom tiražu.
Prvi se već može nabaviti u Britaniji i zove se Sequins 1, a pesme na njemu su: Ruby Blue, Off On It, Night of the Dancing, Flame i Through Time.
Njena matična grupa je poslednji album Statues objavila pre tri godine sa hitovima Familiar Feelings i Forever More. Za ovu zanosnu pevačicu kao samostalnog izvođača prvi put se pročulo kada je 2001. sa DJ-om i producentom Borisom Dlugoschom izbacila radijski singl Never Enough.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.